Achtergrond
Lied
Oproep
Kerncijfers
Kaart
Luchtfoto
Gemeentebericht
Buiten Gewoon Beter
Stichting Geluidshinder
Adresboek
Afvalwijzer
Agenda
Buurtbemiddeling
Uitvaartondernemer
Vraag & Aanbod
Recent
Historisch
Callunastraat sept. 1944
Twee Airborne Parachutisten
Winkels Heijenoord
Muurtje trekken
Sleetje rijden
Rozenstraat
De tragische dood
Oude herinneringen
Bakkerij Schonis
De beer van Heijenoord
Links

29.11.2010 - Wim Brock
Bij het zien van Heijenoord.net kwamen bij mij ook weer herinneringen boven. Heb tot 1939 op de Schilderstraat 28 gewoond. Ik kende de familie Mielekamp, familie Hermsen, Van Essen en Wex. Voskamp. In de school was een tombola en heb toen voor een cent uit de grabbelton twee schilderijtjes gewonnen die ik nog steeds heb. Voetballen bij de Calunastraat en later heel lang in het eerste van SML gespeeld waar ik nog steeds lid van ben. Leuke herinneringen. Zat op de Bakenbergseweg op school. Mooie tijd, maar lang geleden. Woon al 42 jaar in Nijmegen maar die tijd blijft een mooie periode.

20.04.2010 - Cor Kanters
Ben al sinds 1951 weg uit Arnhem en ben nu 67 jaar. Maar sinds ik met pensioen ben, wil ik ieder jaar terug naar Heijenoord. Heb daar gewoond van 1942 tot 1951. Bekenden waren Meeberg, Van Nies, Vogelpoel, Joosten, Hardeman. We hebben gewoond in de Schilderstraat. We gaan nog regelmatig naar Sonsbeek waar ik als kleine jongen stekelbaarsjes ging vangen.

29.12.2009 - Ger Ruuls
Nu ontdek ik dat er iets niet geheel juist is gegaan met het artikel dat ik op 22 december jl. heb geschreven. Dat is dus blijkbaar verloren gegaan. Momenteel ontbreekt me de tijd om alsnog een en ander te vertellen. In het komende jaar ga ik dat alsnog doen. Ik heb gewoond op de Heijenoordseweg 74 van 1937 tot 1947 en had het er erg naar de zin. Maar voor nu wens ik alle Heijenoorders een bijzonder gelukkig 2010!

11.11.2008 - Alien van Alst
Hallo, Ik wil graag een (stads)wandeling uitzetten in Lombok en Heijenoord; wie kan mij helpen aan leuke verhalen, feiten en anekdotes? Ik ben gids en geef rondleidingen in Arnhem, mijn bedrijfje heet Arnhem Binnenstebuiten (www.arnhembinnenstebuiten.nl). Alvast bedankt voor uw reactie!

Klik hier om een bijdrage te schrijven
Terug 1 2 3


Startpagina | Sitemap | Disclaimer