Achtergrond
Lied
Oproep
Kerncijfers
Kaart
Luchtfoto
Gemeentebericht
Buiten Gewoon Beter
Stichting Geluidshinder
Adresboek
Afvalwijzer
Agenda
Buurtbemiddeling
Uitvaartondernemer
Vraag & Aanbod
Recent
Historisch
Callunastraat sept. 1944
Twee Airborne Parachutisten
Winkels Heijenoord
Muurtje trekken
Sleetje rijden
Rozenstraat
De tragische dood
Oude herinneringen
Bakkerij Schonis
De beer van Heijenoord
Links

18.03.2006 - Jan den Hertog
Leuk dat je een site hebt gemaakt van Heijenoord, de wijk waar ik geboren en getogen ben. Geboren op de Noordelijke Parallelweg 107, op de hoek van de Tulpstraat in 1935. Ik kwam op je site terecht omdat ik aan het zoeken was voor kennissen op schoolbank.nl. De historische foto's waren juist de plaatjes die ik zocht.

26.07.2005 - Dick Ausems
Leuke site. Mocht er iemand in de 'van Wageningenstraat' behoefte hebben aan de bouwtekeningen van onze huizen, ik heb er een kopie van.

15.06.2005 - Hans Faber
Ben geboren in 1944 op de Heijenoordseweg. Later op "kleuterzorg" geweest (waar nu Het Dorp staat). Zou daar graag foto's van zien. Wie kan me helpen?

02.05.2005 - Rinus Unck
Ik ben zeer verrast door jullie site. Wij hebben van 1972 tot 1982 gewoond in de Veluwestraat. Na een conflict met de gemeente Arnhem over een zandafgraving voor de school aan de Veluwestraat heb ik samen met enkele andere bewoners een wijkvereniging opgericht. Enkele feiten die we gerealiseerd hebben zijn een verkeersregulatieplan, bouw bejaardenwoningen, badmintonvereniging,trapveldje, e.d. Ik woon inmiddels al meer dan 20 jaar in het zuiden van het land, maar we kijken nog regelmatig met veel plezier terug op onze tijd in de Veluwestraat.

07.04.2005 -
Hoi Erik, Chapeau! Wat een mooie website. Daar heb je vast de nodige uurtjes in gestoken. Zo'n hobby, dat zou je baan moeten zijn. Wie weet, misschien komt het er wel ooit van. Groetjes aan Mirjam. José.

28.03.2005 - Martijn
Mooi vormgegeven site, complimenten! Ik heb een link geplaatst op http://arnhem.nederlandonline.net en zal je site in de volgende nieuwsbrief vermelden!
Martijn van de Spreng
http://arnhem.nederlandonline.net

07.03.2005 - Het Gelders Geluid
Nu ook in Arnhem, 24 uur per dag Nederlandstalige muziek via de kabel 102.8 Mhz
www.hetgeldersgeluid.nl

06.03.2005 - Anno Zijlstra
Ziet er puik uit! Alweer een goede website van een mooie wijk in Arnhem! Ga zo door!
Anno Zijlstra
www.annozijlstra.nl

03.03.2005 - Peter
Heel veel succes met de website over Heijenoord en dat je mag uitgroeien tot een echte buurtsite zoals er al vele zijn met betrekking over hun wijk in Arnhem. Arnhem in het verleden: www.oudarnhem.info

Klik hier om een bijdrage te schrijven
Terug 1 2 3


Startpagina | Sitemap | Disclaimer