Achtergrond
Lied
Oproep
Kerncijfers
Kaart
Luchtfoto
Gemeentebericht
Buiten Gewoon Beter
Stichting Geluidshinder
Adresboek
Afvalwijzer
Agenda
Buurtbemiddeling
Uitvaartzorg
Vraag & Aanbod
Recent
Historisch
Callunastraat sept. 1944
Twee Airborne Parachutisten
Winkels Heijenoord
Muurtje trekken
Sleetje rijden
Rozenstraat
De tragische dood
Oude herinneringen
Bakkerij Schonis
Links

Jurgen Theunissen Uitvaartzorg

“Wij als uitvaartverzorgers luisteren naar de familie en nemen hun wensen als uitgangspunt”

Al vanaf zijn zestiende is hij actief binnen de uitvaartverzorging, eerst als drager en chauffeur tijdens zijn studie, later als uitvaartverzorger en relatiemanager. Door deze 19 jaar ervaring in de uitvaartbranche heeft hij veel kennis verkregen binnen de verschillende facetten van het vak en weet Jurgen nu heel goed hoe hij zijn eigen uitvaartonderneming wil vormgeven.

Koen Mensink (30) is als uitvaartverzorger al twee jaar bij Jurgen in dienst. Hiervoor was hij teamleider van studentendragers. Ook hij heeft al jaren ervaring, ondanks zijn jonge leeftijd. Koen is intern opgeleid door Jurgen, waardoor ze goed op elkaar zijn ingespeeld. “Het moet niet gaan zoals wij het willen of zoals wij als uitvaartondernemer denken dat het hoort. Wij zijn van mening dat een begrafenisondernemer moet luisteren naar de familie en hun wensen als uitgangspunt neemt en dat de uitvaart wordt uitgevoerd zoals zij dat wensen. Alleen op die manier creëren we samen een uitvaart met een persoonlijke totaalbeleving.’’

“We willen altijd wederzijds vertrouwen creëren en dat begint bij het eerste gesprek tijdens het regelen van de uitvaart”.

Jurgen Theunissen gaat nooit uit van een standaard concept bij een uitvaart; hij stelt persoonlijke wensen voorop en de begeleiding gedurende de dag van de uitvaart is voor hem ook een heel belangrijk punt. “We geven mensen het gevoel dat ze zich nergens meer druk om hoeven te maken; voorafgaand aan en tijdens die dag. Van de ontvangst tot het einde zorgen wij ervoor dat mensen zich op hun gemak voelen en precies weten waar ze aan toe zijn. Deze gastvrije houding hebben wij opgedaan tijdens onze werkzaamheden in de horeca. We willen altijd wederzijds vertrouwen creëren en dat begint bij het eerste gesprek. Doordat wij relatief jong zijn krijgen we terug dat wij onbevangen en vrij kunnen denken. Dit ervaren mensen als prettig.’’ Jurgen Theunissen adviseert mensen op zoek te gaan naar wat passend voor ze is. Dit begint al bij de rouwkaart en bijvoorbeeld bij het uitzoeken van de locatie. Een uitvaart moet altijd maatwerk zijn en hierin maken Jurgen en Koen het verschil. In besloten kring begraven, op een natuurbegraafplaats, de crematie regelen en een waardevolle uitvaartplechtigheid zijn enkele diensten die Jurgen en Koen tot in de kleinste details kunnen regelen.

Met vriendelijke groet,

Jurgen Theunissen
uitvaartondernemer

Arnhem-Noord, Arnhem-centrum, Oosterbeek en op verzoek.
Telefoon: 026-8483148 (24 uur per dag, ook in het weekend).
E-mail: jurgen@jtuitvaartzorg.nl.

Op www.jurgentheunissenuitvaartzorg.nl vindt u o.a. referenties van nabestaanden en een videoportret.

Startpagina | Sitemap | Disclaimer