Achtergrond
Lied
Oproep
Kerncijfers
Kaart
Luchtfoto
Gemeentebericht
Buiten Gewoon Beter
Stichting Geluidshinder
Adresboek
Afvalwijzer
Agenda
Buurtbemiddeling
Uitvaartondernemer
Vraag & Aanbod
Recent
Historisch
Callunastraat sept. 1944
Twee Airborne Parachutisten
Winkels Heijenoord
Muurtje trekken
Sleetje rijden
Rozenstraat
De tragische dood
Oude herinneringen
Bakkerij Schonis
De beer van Heijenoord
Links

Monuta Jurgen Theunissen

37 jaar jong, maar toch al 16 jaar ervaring in de uitvaartbranche.

Op 17 februari 2014 ben ik, Jurgen Theunissen gestart als uitvaartondernemer. "Ik wil er toe kunnen doen op een bijzonder en emotioneel moment in iemands leven. 's Ochtends in de auto stappen op weg naar een familie die ik nog niet ken en zien wat ik voor hen kan betekenen. Dat is waar ik me voor wil inzetten. Keer op keer aansluiting zoeken om wederzijds vertrouwen op te bouwen waardoor ik samen met de nabestaanden een passende uitvaart kan vormgeven en hen tot steun kan zijn in die moeilijke tijd. "Het contact met mensen en iets betekenen tijdens een moeilijke periode, dat maakt het vak van uitvaartondernemer zo bijzonder."

In de uitvaartbranche ligt echt mijn hart en daarin wil ik mij onderscheiden door toegankelijk en informeel te zijn gedurende de voorbereidingen en in stijl en betrokken tijdens iedere uitvaart. Samen met mijn collega Koen Mensink zorg ik er voor dat nabestaanden echt met een goed gevoel kunnen terugkijken op een persoonlijk afscheid."

Monuta Jurgen Theunissen
Arnhem-Noord, Arnhem-centrum, Oosterbeek en op verzoek.
Telefoon: 026-8483148 (24 uur per dag, ook in het weekend).
E-mail: jurgentheunissen@monuta.nl.

Op www.monutajurgentheunissen.nl vindt u o.a. reacties van nabestaanden en een videoportret. Ook als u niet of elders verzekerd bent, staan wij voor u klaar.

Startpagina | Sitemap | Disclaimer